Google Ads

Det er vanskelig å finne en mer lønnsom annonsekanal enn Google AdWords. Over en million bedrifter setter sin lit til Google AdWords. Her får du vite hvorfor.

Hva er Google Ads ?​

Google Ads er de annonsene som blir vist øverst eller underst på siden når du søker etter en vare eller tjeneste på Google, da med en tilhørende tekst til annonsen.

Annonsering gjennom Google AdWords er en svært målrettet form for annonsering– du treffer de som er ute etter akkurat det du tilbyr - i det øyeblikket de søker!  

Hvem passer Google Ads for ?

Annonsering gjennom Google Ads passer for deg som ønsker å nå ut til nye potensielle kunder, deg som ønsker å markedsføre alle tjenestene/produktene dine eller legge vekt på de tjenestene du gjerne tjener mer på enn andre.

Google Ads er markedsføringskanalen du absolutt bør benytte om du ønsker flere kunder!

Hvorfor er Google Ads den mest effektive markedsføringskanalen?

Det er vanskelig å finne en mer lønnsom annonsekanal enn Google Ads. I annonseverktøyet til Ads har du nemlig en unik mulighet til å målrette deg mot de som aktivt leter etter produktene dine.

Hvilke ord søker en potensiell kunde på i Google hvis han er interessert i tjenestene deres? Dette avdekker vi først, før vi da setter opp annonser for disse søkeordene.  Annonsen din blir skreddersydd til søkeordet og vist øverst eller underst i forbindelse med akkurat dette søket. Det er vanskelig å forestille seg en mer målrettet form for annonsering, og det beste av alt – du betaler kun når noen klikker på annonsen.

Ads er effektivt og fleksibelt. Gjennom annonsesystemene kan man nå de aller fleste internettbrukere over hele verden - eller kun brukere i din egen by eller bydel! Man kommer raskt i gang og kan styre budsjetter og innhold på detaljnivå. Endringer og justeringer gjøres i sanntid.  

Ads-annonsering er svært målbart. Resultater kan måles på søkeordsnivå og du får tilbakemelding på hva som fungerer og ikke fungerer, umiddelbart. Glem gamle fabler om at 50% av markedsføringsbudsjettet er bortkastet. Med Ads vet du hva som fungerer, og du kan være sikker på at det du gjør er en effektiv og lønnsom investering. 

Betal kun når markedsføringen din fungerer

Ingen besøk, ingen klikkutgifter

 

Det spiller ingen rolle om 1 million mennesker søker etter søkeordene dine og ser annonsen din. Du betaler kun når noen klikker på annonsen og går til nettstedet ditt, eller ringer deg. Altså når markedsføringen fungerer.

 

Ads er kostnadseffektivt og lønnsomt. Målbarheten gjør at du har full kontroll over kostnader og lønnsomhet. Du kan måle lønnsomhet og ROI helt ned på søkeordsnivå.   

Velg selv budsjettet du vil starte med

Du bestemmer selv hvor mye du vil investere. Bare start med et dagsbudsjett du kan leve med, og juster det så etter behov.

Mint Media er stolt over å være en sertifisert Google-Partner.

Som et Google-sertifisert byrå kan vi i Mint Media AS hjelpe deg med å få størst mulig utbytte av nettannonseringen din og gjøre deg mer synlig på nettet.

Merket er en annerkjennelse av firmaer Google stoler på, som viser at vi kan bidra til at dere lykkes på nett med Googles produkter.

 

Denne sertifiseringen er også en trygghet for deg som kunde og et kvalitetsstempel på at byrået leverer høy kvalitet i markedsføringsløsningene dine på Google.​