Medierådgiving

La oss hjelpe dere slik at dere ikke opplever svindel eller å bli lurt på internett. Ved å ha oss som medierådgiver kommer vi til å bistå dere og etterstrebe at dere ikke blir utsatt for svindel og lurt av useriøse aktører på internett. Vi hjelper allerede mange bedrifter i ulike bransjer med dette årlig.

Det finnes et hav av leverandører innenfor digital markedsføring og tjenestene kan lett oppfattes som svært like, mens i realiteten er det stor forskjell på kvaliteten og på de forskjellige tjenestene og leverandørene. Ofte blir det takket ja til bindende avtaler i en travel hverdag, og mange mister kontroll på hvilke avtaler de betaler for på internett. Mange er også plaget av pågående selgere som skal selge de tjenester på internett med varierende verdi.

 

Vi hjelper dere med å finne ut av hva som skaper verdi for dere og får dere bort fra unyttige og ulønnsomme tjenester. Mint Media kan også innta rollen som megler mellom dere og de forskjellige leverandørene, og dere kan enkelt henvise alle telefonselgere videre til oss. Derfra tar vi oss også av forhandlinger med aktuelle leverandører.

Noen av våre samarbeidspartnere: