Team Rynkeby

Team Rynkeby sykler for livet, og Mint Media er med som sponsor.

Mint Media støtter hvert år Team Rynkeby og Barnekreftforeningen sin innsats i barnekreftsaken, der pengene går uavkortet til å bekjempe barnekreft og gi familier støtten de trenger.

Team Rynkeby har samlet inn millioner

Teeam Rynkeby er et veldedighetssykkellag som hvert å sykler til Paris for å samle inn penger til kreftsyke barn og familiene deres. Rytterne dekker alle kostnadene forbundet med turen selv, og pengene som blir samlet inn går uavkortet til Barnekreftforeningen.

 

Stiftet i 2002

Team rynkeby ble stiftet i 2002 da 11 mosjonssyklister med tilknytning til den danske juiceprodusenten Rynkeby Foods bestemte seg for å sykle fra København til Paris for å se avslutningen på Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor av turen, sammen med andre bedrifter. Da rytterne var tilbake i København en uke senere hadde de 42.000 kroner til overs, som de da donerte til universitetssykehuset i Odense, og dette var starten på denne fine og viktige tradisjonen.

2100 SYKLISTER I 8 LAND

I dag består Team Rynkeby av 2100 ryttere og 550 hjelpere fordelt på 57 ulike lag fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Færøyene, Island, Tyskland og Sveits.

PENGENE GÅR UAVKORTET TIL BARN MED KRITISK SYKDOM

I løpet av et år gjør rytterne seg i stand til å sykle den om lag 1200 km lange turen, og gjør også en stor innsats for å samle inn penger i månedene før turen starter.

Rynkeby Foods AS  i Danmark dekker alle de sentrale kostnadene til prosjektet, som betyr at Team Rynkeby sine inntekter går uavkortet til lokale organisasjoner som hjelper barn med kritiske sykdommer. I Norge går de innsamlede midlene til Barnekreftforeningen.

I 2019 donerte Team Rynkeby 106,7 mill. NOK til organisasjoner som hjelper barn med kritiske sykdommer. Av dette gikk 12,7 millioner til Barnekreftforeningen.

Vi i Mint Media ser på det som en stor ære å få være med å bidra til denne viktige saken.

Ønsker du å hjelpe Team Rynkeby å hjelpe Barnekreftforeningen?

Doner gjennom linken eller Vipps ønsket sum til 547573.

team-rynkeby-donate.jpg

547573